Jurec, I. (2018). Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164221
Jurec, Iva. "Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164221
Jurec, Iva. "Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164221
Jurec, I. (2018). 'Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164221
Jurec I. Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164221
I. Jurec, "Primjena netoplinskih tehnologija u obradi voćnih sokova", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:164221