Paić, A. (2018). Usporedba rasta bakterije Lactobacillus amylovorus na novodizajniranoj (sMRS) i standardnoj (MRS) podlozi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577556
Paić, Antonia. "Usporedba rasta bakterije Lactobacillus amylovorus na novodizajniranoj (sMRS) i standardnoj (MRS) podlozi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577556
Paić, Antonia. "Usporedba rasta bakterije Lactobacillus amylovorus na novodizajniranoj (sMRS) i standardnoj (MRS) podlozi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577556
Paić, A. (2018). 'Usporedba rasta bakterije Lactobacillus amylovorus na novodizajniranoj (sMRS) i standardnoj (MRS) podlozi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577556
Paić A. Usporedba rasta bakterije Lactobacillus amylovorus na novodizajniranoj (sMRS) i standardnoj (MRS) podlozi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577556
A. Paić, "Usporedba rasta bakterije Lactobacillus amylovorus na novodizajniranoj (sMRS) i standardnoj (MRS) podlozi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:577556