završni rad
Proizvodnja bioetanola iz rogača
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:571664

Tišljar, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Tišljar, P. (2018). Proizvodnja bioetanola iz rogača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571664

Tišljar, Petra. "Proizvodnja bioetanola iz rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571664

Tišljar, Petra. "Proizvodnja bioetanola iz rogača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571664

Tišljar, P. (2018). 'Proizvodnja bioetanola iz rogača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571664

Tišljar P. Proizvodnja bioetanola iz rogača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571664

P. Tišljar, "Proizvodnja bioetanola iz rogača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571664