završni rad
Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:268012

Rajković, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Rajković, A. (2018). Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

Rajković, Ana. "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

Rajković, Ana. "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

Rajković, A. (2018). 'Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

Rajković A. Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012

A. Rajković, "Mikrovalovima potpomognuta ekstrakcija polifenola iz kore mandarine", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:268012