Crnko Kovač, K. (2018). Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897033
Crnko Kovač, Kristina. "Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897033
Crnko Kovač, Kristina. "Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897033
Crnko Kovač, K. (2018). 'Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 17.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897033
Crnko Kovač K. Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 17.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897033
K. Crnko Kovač, "Određivanje glikemijskog indeksa bezglutenskog kruha", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:897033