završni rad
Kreiranje i evaluacija on-line upitnika o funkcionalnoj hrani
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:684586

Rudnik, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Rudnik, M. (2019). Kreiranje i evaluacija on-line upitnika o funkcionalnoj hrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684586

Rudnik, Martina. "Kreiranje i evaluacija on-line upitnika o funkcionalnoj hrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684586

Rudnik, Martina. "Kreiranje i evaluacija on-line upitnika o funkcionalnoj hrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684586

Rudnik, M. (2019). 'Kreiranje i evaluacija on-line upitnika o funkcionalnoj hrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684586

Rudnik M. Kreiranje i evaluacija on-line upitnika o funkcionalnoj hrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684586

M. Rudnik, "Kreiranje i evaluacija on-line upitnika o funkcionalnoj hrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:684586