završni rad
Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:184240

Parać, Mia
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Parać, M. (2019). Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240

Parać, Mia. "Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240

Parać, Mia. "Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240

Parać, M. (2019). 'Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240

Parać M. Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240

M. Parać, "Utjecaj različitih metoda ekstrakcije na udio ulja i sastav masnih kiselina sjemenki komorača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:184240