završni rad
Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:061021

Bukal, Valentina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Bukal, V. (2019). Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021

Bukal, Valentina. "Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021

Bukal, Valentina. "Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021

Bukal, V. (2019). 'Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021

Bukal V. Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021

V. Bukal, "Jestivi filmovi i prevlake u produljenju trajnosti proizvoda ribarstva", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:061021