završni rad
Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:064719

Majcen, Krešimir
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije

Citirajte ovaj rad

Majcen, K. (2019). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719

Majcen, Krešimir. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719

Majcen, Krešimir. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719

Majcen, K. (2019). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719

Majcen K. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719

K. Majcen, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na reološka svojstva i teksturu voćnih smoothieja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:064719