diplomski rad
Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:641166

Poturica, Vlatka
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i analitiku vina

Citirajte ovaj rad

Poturica, V. (2018). Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166

Poturica, Vlatka. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166

Poturica, Vlatka. "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166

Poturica, V. (2018). 'Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166

Poturica V. Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166

V. Poturica, "Utjecaj visokog hidrostatskog tlaka na aromu vina Graševina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:641166