diplomski rad
Utjecaj kriomljevenja na polifenolne spojeve pogače uljane repice
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. urn:nbn:hr:159:370182

Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Mandura, A. (2018). Utjecaj kriomljevenja na polifenolne spojeve pogače uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:370182

Mandura, Ana. "Utjecaj kriomljevenja na polifenolne spojeve pogače uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:370182

Mandura, Ana. "Utjecaj kriomljevenja na polifenolne spojeve pogače uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:370182

Mandura, A. (2018). 'Utjecaj kriomljevenja na polifenolne spojeve pogače uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:370182

Mandura A. Utjecaj kriomljevenja na polifenolne spojeve pogače uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2018 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:370182

A. Mandura, "Utjecaj kriomljevenja na polifenolne spojeve pogače uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:370182