diplomski rad
Utjecaj kriomljevenja na udio prehrambenih vlakana, masnih kiselina i ciklolinopeptida pogače lana
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:761698

Herceg, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Herceg, M. (2019). Utjecaj kriomljevenja na udio prehrambenih vlakana, masnih kiselina i ciklolinopeptida pogače lana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:761698

Herceg, Martina. "Utjecaj kriomljevenja na udio prehrambenih vlakana, masnih kiselina i ciklolinopeptida pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:761698

Herceg, Martina. "Utjecaj kriomljevenja na udio prehrambenih vlakana, masnih kiselina i ciklolinopeptida pogače lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:761698

Herceg, M. (2019). 'Utjecaj kriomljevenja na udio prehrambenih vlakana, masnih kiselina i ciklolinopeptida pogače lana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:761698

Herceg M. Utjecaj kriomljevenja na udio prehrambenih vlakana, masnih kiselina i ciklolinopeptida pogače lana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:761698

M. Herceg, "Utjecaj kriomljevenja na udio prehrambenih vlakana, masnih kiselina i ciklolinopeptida pogače lana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:761698