Ramljak, I. (2019). Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873
Ramljak, Ivana. "Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873
Ramljak, Ivana. "Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873
Ramljak, I. (2019). 'Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873
Ramljak I. Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873
I. Ramljak, "Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873