diplomski rad
Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:071873

Ramljak, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Ramljak, I. (2019). Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873

Ramljak, Ivana. "Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873

Ramljak, Ivana. "Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873

Ramljak, I. (2019). 'Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873

Ramljak I. Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873

I. Ramljak, "Utjecaj kriogenog mljevenja na glukozinolate u pogači uljane repice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:071873