diplomski rad
Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:191554

Vidinski, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe

Citirajte ovaj rad

Vidinski, P. (2019). Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554

Vidinski, Petra. "Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554

Vidinski, Petra. "Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554

Vidinski, P. (2019). 'Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554

Vidinski P. Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554

P. Vidinski, "Utjecaj pasmine svinja na aromu, boju i sastav masnih kiselina dimljenog pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:191554