diplomski rad
Analiza utjecaja temperature na fizikalna svojstva vodenih ekstrakata planinskog vrijeska (Satureja montana L.) pomoću UV-VIS i NIR spektroskopije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:836374

Jović, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za mjerenje, regulaciju i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Jović, L. (2019). Analiza utjecaja temperature na fizikalna svojstva vodenih ekstrakata planinskog vrijeska (Satureja montana L.) pomoću UV-VIS i NIR spektroskopije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836374

Jović, Lucija. "Analiza utjecaja temperature na fizikalna svojstva vodenih ekstrakata planinskog vrijeska (Satureja montana L.) pomoću UV-VIS i NIR spektroskopije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836374

Jović, Lucija. "Analiza utjecaja temperature na fizikalna svojstva vodenih ekstrakata planinskog vrijeska (Satureja montana L.) pomoću UV-VIS i NIR spektroskopije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836374

Jović, L. (2019). 'Analiza utjecaja temperature na fizikalna svojstva vodenih ekstrakata planinskog vrijeska (Satureja montana L.) pomoću UV-VIS i NIR spektroskopije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836374

Jović L. Analiza utjecaja temperature na fizikalna svojstva vodenih ekstrakata planinskog vrijeska (Satureja montana L.) pomoću UV-VIS i NIR spektroskopije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836374

L. Jović, "Analiza utjecaja temperature na fizikalna svojstva vodenih ekstrakata planinskog vrijeska (Satureja montana L.) pomoću UV-VIS i NIR spektroskopije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:836374