diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. urn:nbn:hr:159:151383

Buratović, Andrea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Buratović, A. (2019). Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151383

Buratović, Andrea. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151383

Buratović, Andrea. "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151383

Buratović, A. (2019). 'Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151383

Buratović A. Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151383

A. Buratović, "Utjecaj ultrazvuka visokog intenziteta na bioaktivne spojeve heljdinih ljuskica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:151383