završni rad
Utjecaj ultrazvuka i kriogenog mljevenja na udjel fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost pogače lana
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:960975

Tomšić, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ulja i masti

Citirajte ovaj rad

Tomšić, A. (2020). Utjecaj ultrazvuka i kriogenog mljevenja na udjel fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost pogače lana (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960975

Tomšić, Antonija. "Utjecaj ultrazvuka i kriogenog mljevenja na udjel fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost pogače lana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960975

Tomšić, Antonija. "Utjecaj ultrazvuka i kriogenog mljevenja na udjel fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost pogače lana." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960975

Tomšić, A. (2020). 'Utjecaj ultrazvuka i kriogenog mljevenja na udjel fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost pogače lana', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960975

Tomšić A. Utjecaj ultrazvuka i kriogenog mljevenja na udjel fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost pogače lana [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960975

A. Tomšić, "Utjecaj ultrazvuka i kriogenog mljevenja na udjel fenolnih spojeva i antioksidacijsku aktivnost pogače lana", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:960975