Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:699936
Šarić, Nina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Šarić, N. (2020). Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699936
Šarić, Nina. "Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699936
Šarić, Nina. "Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699936
Šarić, N. (2020). 'Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699936
Šarić N. Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699936
N. Šarić, "Kontrola kvalitete uzoraka sladoleda na hrvatskom tržištu", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:699936