Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:502589
Gaube, Helena
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Gaube, H. (2020). Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502589
Gaube, Helena. "Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502589
Gaube, Helena. "Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502589
Gaube, H. (2020). 'Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502589
Gaube H. Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502589
H. Gaube, "Prilagodba prehrane u ekstremnim uvjetima okoliša za skijanje i daskanje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:502589