završni rad
Unos proteina hranom i dodacima prehrani: količina, kvaliteta i raspored dnevnog unosa kod CrossFit natjecatelja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:456240

Tomljanović, Marta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Tomljanović, M. (2020). Unos proteina hranom i dodacima prehrani: količina, kvaliteta i raspored dnevnog unosa kod CrossFit natjecatelja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456240

Tomljanović, Marta. "Unos proteina hranom i dodacima prehrani: količina, kvaliteta i raspored dnevnog unosa kod CrossFit natjecatelja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456240

Tomljanović, Marta. "Unos proteina hranom i dodacima prehrani: količina, kvaliteta i raspored dnevnog unosa kod CrossFit natjecatelja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456240

Tomljanović, M. (2020). 'Unos proteina hranom i dodacima prehrani: količina, kvaliteta i raspored dnevnog unosa kod CrossFit natjecatelja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456240

Tomljanović M. Unos proteina hranom i dodacima prehrani: količina, kvaliteta i raspored dnevnog unosa kod CrossFit natjecatelja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456240

M. Tomljanović, "Unos proteina hranom i dodacima prehrani: količina, kvaliteta i raspored dnevnog unosa kod CrossFit natjecatelja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:456240