prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:308717

Pejić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehničku termodinamiku

Citirajte ovaj rad

Pejić, A. (2020). Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308717

Pejić, Ana. "Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308717

Pejić, Ana. "Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308717

Pejić, A. (2020). 'Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308717

Pejić A. Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 19.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308717

A. Pejić, "Utjecaj primjene visokog hidrostatskog tlaka na boju minimalno procesiranog krumpira", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:308717