Prežigalo, M. (2019). Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130
Prežigalo, Martina. "Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130
Prežigalo, Martina. "Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130
Prežigalo, M. (2019). 'Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130
Prežigalo M. Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2019 [pristupljeno 02.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130
M. Prežigalo, "Dizajnirana jaja: od poboljšanog nutritivnog statusa do funkcionalne hrane", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:726130