Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. urn:nbn:hr:159:725116
Dominko, Tena
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Dominko, T. (2020). Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116
Dominko, Tena. "Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116
Dominko, Tena. "Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116
Dominko, T. (2020). 'Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116
Dominko T. Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2020 [pristupljeno 10.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116
T. Dominko, "Učinak izolata i hidrolizata proteina iz pogače konoplje na rast i oksidacijski stres normalnih i tumorskih stanica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725116