završni rad
Ispitivanje probiotičkih svojstava bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:962119

Vuletić-Antić, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Vuletić Antić, L. (2021). Ispitivanje probiotičkih svojstava bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962119

Vuletić Antić, Lucija. "Ispitivanje probiotičkih svojstava bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962119

Vuletić Antić, Lucija. "Ispitivanje probiotičkih svojstava bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962119

Vuletić Antić, L. (2021). 'Ispitivanje probiotičkih svojstava bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962119

Vuletić Antić L. Ispitivanje probiotičkih svojstava bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962119

L. Vuletić Antić, "Ispitivanje probiotičkih svojstava bakterija mliječne kiseline izoliranih iz majčinog mlijeka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:962119