završni rad
Gljive: Nutritivni, mineralni i bioaktivni sastojci
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:679137

Dananić, Ana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Dananić, A. (2021). Gljive: Nutritivni, mineralni i bioaktivni sastojci (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679137

Dananić, Ana. "Gljive: Nutritivni, mineralni i bioaktivni sastojci." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679137

Dananić, Ana. "Gljive: Nutritivni, mineralni i bioaktivni sastojci." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679137

Dananić, A. (2021). 'Gljive: Nutritivni, mineralni i bioaktivni sastojci', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679137

Dananić A. Gljive: Nutritivni, mineralni i bioaktivni sastojci [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679137

A. Dananić, "Gljive: Nutritivni, mineralni i bioaktivni sastojci", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:679137