diplomski rad
Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:271695

Radnić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Radnić, M. (2021). Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695

Radnić, Marija. "Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695

Radnić, Marija. "Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695

Radnić, M. (2021). 'Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695

Radnić M. Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 06.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695

M. Radnić, "Kemometrijska karakterizacija vina sorte graševina prema zaštićenoj oznaci izvornosti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:271695