diplomski rad
Čimbenici koji utječu na odabir hrane u odraslih na području grada Zagreba
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:385837

Dizdarić, Dina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Dizdarić, D. (2021). Čimbenici koji utječu na odabir hrane u odraslih na području grada Zagreba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385837

Dizdarić, Dina. "Čimbenici koji utječu na odabir hrane u odraslih na području grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385837

Dizdarić, Dina. "Čimbenici koji utječu na odabir hrane u odraslih na području grada Zagreba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385837

Dizdarić, D. (2021). 'Čimbenici koji utječu na odabir hrane u odraslih na području grada Zagreba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.06.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385837

Dizdarić D. Čimbenici koji utječu na odabir hrane u odraslih na području grada Zagreba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 13.06.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385837

D. Dizdarić, "Čimbenici koji utječu na odabir hrane u odraslih na području grada Zagreba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:385837