Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Kovačević, T. K. (2021). Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
Kovačević, Tvrtko Karlo. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
Kovačević, Tvrtko Karlo. "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
Kovačević, T. K. (2021). 'Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
Kovačević TK. Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537
T. K. Kovačević, "Određivanje antioksidacijskog kapaciteta i udjela šećera u češnjaku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:845537