diplomski rad
Poboljšanje postupka transformacije kvasca Scheffersomyces stipitis elektroporacijom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. urn:nbn:hr:159:375037

Ćurković, Lada
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biologiju i genetiku mikroorganizama

Citirajte ovaj rad

Ćurković, L. (2021). Poboljšanje postupka transformacije kvasca Scheffersomyces stipitis elektroporacijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375037

Ćurković, Lada. "Poboljšanje postupka transformacije kvasca Scheffersomyces stipitis elektroporacijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375037

Ćurković, Lada. "Poboljšanje postupka transformacije kvasca Scheffersomyces stipitis elektroporacijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375037

Ćurković, L. (2021). 'Poboljšanje postupka transformacije kvasca Scheffersomyces stipitis elektroporacijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375037

Ćurković L. Poboljšanje postupka transformacije kvasca Scheffersomyces stipitis elektroporacijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2021 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375037

L. Ćurković, "Poboljšanje postupka transformacije kvasca Scheffersomyces stipitis elektroporacijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:375037