Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:012841
Lastovčić, Maja
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Lastovčić, M. (2022). Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841
Lastovčić, Maja. "Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841
Lastovčić, Maja. "Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841
Lastovčić, M. (2022). 'Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841
Lastovčić M. Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 07.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841
M. Lastovčić, "Revizija HACCP sustava u ugostiteljskom objektu s veganskom ponudom i ekološkim certifikatom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:012841