završni rad
Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:481693

Balun, Marta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Balun, M. (2022). Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693

Balun, Marta. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693

Balun, Marta. "Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693

Balun, M. (2022). 'Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693

Balun M. Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693

M. Balun, "Utjecaj sušenja raspršivanjem na svojstva praha eteričnog ulja komorača", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:481693