prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija interakcije humanih proteina SPRTN I p97 metodom supročišćavanja afinitetnom kromatografijom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija interakcije humanih proteina SPRTN I p97 metodom supročišćavanja afinitetnom kromatografijom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:046928

Vukasović-Lončar, Vedrana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za biokemiju

Citirajte ovaj rad

Vukasović Lončar, V. (2022). Karakterizacija interakcije humanih proteina SPRTN I p97 metodom supročišćavanja afinitetnom kromatografijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046928

Vukasović Lončar, Vedrana. "Karakterizacija interakcije humanih proteina SPRTN I p97 metodom supročišćavanja afinitetnom kromatografijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046928

Vukasović Lončar, Vedrana. "Karakterizacija interakcije humanih proteina SPRTN I p97 metodom supročišćavanja afinitetnom kromatografijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046928

Vukasović Lončar, V. (2022). 'Karakterizacija interakcije humanih proteina SPRTN I p97 metodom supročišćavanja afinitetnom kromatografijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046928

Vukasović Lončar V. Karakterizacija interakcije humanih proteina SPRTN I p97 metodom supročišćavanja afinitetnom kromatografijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 06.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046928

V. Vukasović Lončar, "Karakterizacija interakcije humanih proteina SPRTN I p97 metodom supročišćavanja afinitetnom kromatografijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:046928