diplomski rad
Ekstrakcija polisaharida iz smeđe alge Cystoseira compressa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:328316

Nenadić, Mateja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese sušenja i praćenje stabilnosti biološki aktivnih spojeva

Citirajte ovaj rad

Nenadić, M. (2022). Ekstrakcija polisaharida iz smeđe alge Cystoseira compressa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328316

Nenadić, Mateja. "Ekstrakcija polisaharida iz smeđe alge Cystoseira compressa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328316

Nenadić, Mateja. "Ekstrakcija polisaharida iz smeđe alge Cystoseira compressa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328316

Nenadić, M. (2022). 'Ekstrakcija polisaharida iz smeđe alge Cystoseira compressa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328316

Nenadić M. Ekstrakcija polisaharida iz smeđe alge Cystoseira compressa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328316

M. Nenadić, "Ekstrakcija polisaharida iz smeđe alge Cystoseira compressa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328316