prikaz prve stranice dokumenta Popularnost bezglutenske prehrane među sportašima
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Popularnost bezglutenske prehrane među sportašima
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. urn:nbn:hr:159:311768

Šanko, Katarina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Šanko, K. (2016). Popularnost bezglutenske prehrane među sportašima (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311768

Šanko, Katarina. "Popularnost bezglutenske prehrane među sportašima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311768

Šanko, Katarina. "Popularnost bezglutenske prehrane među sportašima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311768

Šanko, K. (2016). 'Popularnost bezglutenske prehrane među sportašima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311768

Šanko K. Popularnost bezglutenske prehrane među sportašima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311768

K. Šanko, "Popularnost bezglutenske prehrane među sportašima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:311768