Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Dobroslavić, E. (2023). Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544371
Dobroslavić, Erika. "Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544371
Dobroslavić, Erika. "Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544371
Dobroslavić, E. (2023). 'Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544371
Dobroslavić E. Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544371
E. Dobroslavić, "Advanced extraction techniques and encapsulation of bay laurel (Laurus nobilis L.) leaf phenols", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:544371