diplomski rad
Prehrambene navike oboljelih od Hashimotovog tireoiditisa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:407981

Dukić, Karmela
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kemiju i biokemiju hrane

Citirajte ovaj rad

Dukić, K. (2022). Prehrambene navike oboljelih od Hashimotovog tireoiditisa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:407981

Dukić, Karmela. "Prehrambene navike oboljelih od Hashimotovog tireoiditisa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:407981

Dukić, Karmela. "Prehrambene navike oboljelih od Hashimotovog tireoiditisa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:407981

Dukić, K. (2022). 'Prehrambene navike oboljelih od Hashimotovog tireoiditisa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:407981

Dukić K. Prehrambene navike oboljelih od Hashimotovog tireoiditisa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:407981

K. Dukić, "Prehrambene navike oboljelih od Hashimotovog tireoiditisa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:407981