završni rad
Procjena kakvoće prehrane žena mlađe odrasle dobi s hiperkolesterolemijom
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. urn:nbn:hr:159:948664

Bestvina, Monika
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Bestvina, M. (2022). Procjena kakvoće prehrane žena mlađe odrasle dobi s hiperkolesterolemijom (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948664

Bestvina, Monika. "Procjena kakvoće prehrane žena mlađe odrasle dobi s hiperkolesterolemijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948664

Bestvina, Monika. "Procjena kakvoće prehrane žena mlađe odrasle dobi s hiperkolesterolemijom." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948664

Bestvina, M. (2022). 'Procjena kakvoće prehrane žena mlađe odrasle dobi s hiperkolesterolemijom', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948664

Bestvina M. Procjena kakvoće prehrane žena mlađe odrasle dobi s hiperkolesterolemijom [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2022 [pristupljeno 05.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948664

M. Bestvina, "Procjena kakvoće prehrane žena mlađe odrasle dobi s hiperkolesterolemijom", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:948664