završni rad
Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:211939

Bunić, Magdalena
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Bunić, M. (2023). Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939

Bunić, Magdalena. "Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939

Bunić, Magdalena. "Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939

Bunić, M. (2023). 'Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939

Bunić M. Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 20.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939

M. Bunić, "Primjena ekstrakta trave ive (Teucrium montanum L.) u razvoju formulacija gumenih bombona različitog udjela šećera", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:211939