Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:399855
Škaljo, Irma
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Škaljo, I. (2023). Fizikalno-kemijske karakteristike vina Pinot sivi baranjskog vinogorja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399855
Škaljo, Irma. "Fizikalno-kemijske karakteristike vina Pinot sivi baranjskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399855
Škaljo, Irma. "Fizikalno-kemijske karakteristike vina Pinot sivi baranjskog vinogorja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399855
Škaljo, I. (2023). 'Fizikalno-kemijske karakteristike vina Pinot sivi baranjskog vinogorja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399855
Škaljo I. Fizikalno-kemijske karakteristike vina Pinot sivi baranjskog vinogorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399855
I. Škaljo, "Fizikalno-kemijske karakteristike vina Pinot sivi baranjskog vinogorja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:399855