završni rad
Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:136498

Gačić, Matea
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Gačić, M. (2023). Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498

Gačić, Matea. "Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498

Gačić, Matea. "Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498

Gačić, M. (2023). 'Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498

Gačić M. Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 09.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498

M. Gačić, "Utjecaj dodatka prosa, rogača te kiselog tijesta na starenje bezglutenskog tankog kruha", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:136498