Senzorska procjena trodimenzionalno ispisanih proizvoda na bazi jagode i maginje
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:108996
Bavrka, Katarina
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Bavrka, K. (2023). Senzorska procjena trodimenzionalno ispisanih proizvoda na bazi jagode i maginje (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108996
Bavrka, Katarina. "Senzorska procjena trodimenzionalno ispisanih proizvoda na bazi jagode i maginje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108996
Bavrka, Katarina. "Senzorska procjena trodimenzionalno ispisanih proizvoda na bazi jagode i maginje." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108996
Bavrka, K. (2023). 'Senzorska procjena trodimenzionalno ispisanih proizvoda na bazi jagode i maginje', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108996
Bavrka K. Senzorska procjena trodimenzionalno ispisanih proizvoda na bazi jagode i maginje [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108996
K. Bavrka, "Senzorska procjena trodimenzionalno ispisanih proizvoda na bazi jagode i maginje", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:108996