završni rad
Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:247468

Šerka, Michelle
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Šerka, M. (2023). Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468

Šerka, Michelle. "Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468

Šerka, Michelle. "Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468

Šerka, M. (2023). 'Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468

Šerka M. Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 20.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468

M. Šerka, "Korelacija kulinarskih vještina s unosom voća i povrća te utjecaj edukacija kuhanja", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:247468