završni rad
Utjecaj koncentracije otopine prekursora na biosintezu nanočestica željeza primjenom biljnog ekstrakta melise (Melissa officinalis) kao biokatalizatora
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:663802

Majetić, Marta
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Majetić, M. (2023). Utjecaj koncentracije otopine prekursora na biosintezu nanočestica željeza primjenom biljnog ekstrakta melise (Melissa officinalis) kao biokatalizatora (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663802

Majetić, Marta. "Utjecaj koncentracije otopine prekursora na biosintezu nanočestica željeza primjenom biljnog ekstrakta melise (Melissa officinalis) kao biokatalizatora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663802

Majetić, Marta. "Utjecaj koncentracije otopine prekursora na biosintezu nanočestica željeza primjenom biljnog ekstrakta melise (Melissa officinalis) kao biokatalizatora." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663802

Majetić, M. (2023). 'Utjecaj koncentracije otopine prekursora na biosintezu nanočestica željeza primjenom biljnog ekstrakta melise (Melissa officinalis) kao biokatalizatora', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663802

Majetić M. Utjecaj koncentracije otopine prekursora na biosintezu nanočestica željeza primjenom biljnog ekstrakta melise (Melissa officinalis) kao biokatalizatora [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663802

M. Majetić, "Utjecaj koncentracije otopine prekursora na biosintezu nanočestica željeza primjenom biljnog ekstrakta melise (Melissa officinalis) kao biokatalizatora", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:663802