završni rad
Usporedba prosječnog dnevnog unosa odabranih namirnica u istraživanjima o prehramben-im navikama u Europi
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:130771

Sitaš, Ingrid
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Sitaš, I. (2023). Usporedba prosječnog dnevnog unosa odabranih namirnica u istraživanjima o prehramben-im navikama u Europi (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130771

Sitaš, Ingrid. "Usporedba prosječnog dnevnog unosa odabranih namirnica u istraživanjima o prehramben-im navikama u Europi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130771

Sitaš, Ingrid. "Usporedba prosječnog dnevnog unosa odabranih namirnica u istraživanjima o prehramben-im navikama u Europi." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130771

Sitaš, I. (2023). 'Usporedba prosječnog dnevnog unosa odabranih namirnica u istraživanjima o prehramben-im navikama u Europi', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130771

Sitaš I. Usporedba prosječnog dnevnog unosa odabranih namirnica u istraživanjima o prehramben-im navikama u Europi [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130771

I. Sitaš, "Usporedba prosječnog dnevnog unosa odabranih namirnica u istraživanjima o prehramben-im navikama u Europi", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:130771