Procjena nutritivnog statusa pacijenata u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:306864
Klepo, Magdalena
Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Klepo, M. (2023). Procjena nutritivnog statusa pacijenata u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306864
Klepo, Magdalena. "Procjena nutritivnog statusa pacijenata u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306864
Klepo, Magdalena. "Procjena nutritivnog statusa pacijenata u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306864
Klepo, M. (2023). 'Procjena nutritivnog statusa pacijenata u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306864
Klepo M. Procjena nutritivnog statusa pacijenata u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306864
M. Klepo, "Procjena nutritivnog statusa pacijenata u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:306864