Rebić, A. (2023). Ugljični otisak i kvaliteta tri različita obrazaca prehrane: mediteranske, veganske i paleo dijete (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791171
Rebić, Antonela. "Ugljični otisak i kvaliteta tri različita obrazaca prehrane: mediteranske, veganske i paleo dijete." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791171
Rebić, Antonela. "Ugljični otisak i kvaliteta tri različita obrazaca prehrane: mediteranske, veganske i paleo dijete." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791171
Rebić, A. (2023). 'Ugljični otisak i kvaliteta tri različita obrazaca prehrane: mediteranske, veganske i paleo dijete', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791171
Rebić A. Ugljični otisak i kvaliteta tri različita obrazaca prehrane: mediteranske, veganske i paleo dijete [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791171
A. Rebić, "Ugljični otisak i kvaliteta tri različita obrazaca prehrane: mediteranske, veganske i paleo dijete", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:791171