diplomski rad
Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:057874

Žepić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Žepić, I. (2023). Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874

Žepić, Ivana. "Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874

Žepić, Ivana. "Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874

Žepić, I. (2023). 'Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874

Žepić I. Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 09.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874

I. Žepić, "Formuliranje inkapsuliranih dozirnih sustava ekstrakata dobričice (Glechoma hederacea L.) sušenjem raspršivanjem", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:057874