diplomski rad
Značaj održive prehrane u svakodnevnom životu opće populacije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:539379

Jakić, Maša
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani

Citirajte ovaj rad

Jakić, M. (2023). Značaj održive prehrane u svakodnevnom životu opće populacije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539379

Jakić, Maša. "Značaj održive prehrane u svakodnevnom životu opće populacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539379

Jakić, Maša. "Značaj održive prehrane u svakodnevnom životu opće populacije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539379

Jakić, M. (2023). 'Značaj održive prehrane u svakodnevnom životu opće populacije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539379

Jakić M. Značaj održive prehrane u svakodnevnom životu opće populacije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539379

M. Jakić, "Značaj održive prehrane u svakodnevnom životu opće populacije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:539379