diplomski rad
Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. urn:nbn:hr:159:687221

Švegović, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju

Citirajte ovaj rad

Švegović, D. (2023). Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Švegović, Dora. "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Švegović, Dora. "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Švegović, D. (2023). 'Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

Švegović D. Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2023 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221

D. Švegović, "Identifikacija bioaktivnih spojeva i peptida dobivenih iz mikroalge Arthrospira platensis primjenom proteomskog i metabolomskog pristupa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:687221