Mahaček, K. (2024). Karakterizacija pektina izoliranog iz kore naranče (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806587
Mahaček, Klaudija. "Karakterizacija pektina izoliranog iz kore naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806587
Mahaček, Klaudija. "Karakterizacija pektina izoliranog iz kore naranče." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806587
Mahaček, K. (2024). 'Karakterizacija pektina izoliranog iz kore naranče', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806587
Mahaček K. Karakterizacija pektina izoliranog iz kore naranče [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2024 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806587
K. Mahaček, "Karakterizacija pektina izoliranog iz kore naranče", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:806587